Voor wie

Onze doelgroep

Forsenta is ontworpen om de coördinator of manager te ontzorgen en te voldoen aan de eisen van certificeringen zoals VCA en ISO9001

Specifiek in de branches Bouw, Installatie, Metaal en Groen wordt Forsenta veel toegepast. Daarnaast wordt het gebruikt door begeleidende Adviesbureaus voor een effectieve en efficiënte begeleiding.

Voor

Bouwbedrijven

Niet alleen ter ondersteuning van certificeringen zoals ISO9001 en VCA is Forsenta specifiek geschikt, maar ook als tool voor het voldoen aan de Wet Kwaliteitsborging (WKB).

Voor

Installatiebedrijven

Door de flexibele opzet van Forsenta kan deze specifiek ingezet worden om te voldoen aan de diverse BRL richtlijnen en veiligheidseisen.

Voor

Metaal bedrijven

Vrijwel ieder staalconstructiebedrijf is EN1090 gecertificeerd. Met de komst van de WKB wordt de nadruk gelegd op het aantonen van het voldoen aan de montage-eisen. Forsenta kan hier perfect bij ondersteunen.

Voor

Groen bedrijven

Naast de standaard veiligheidszaken zoals inspecties en instructies is Forsenta zeer geschikt om te voldoen aan eisen gesteld door wetgeving rondom flora en fauna.

Voor

Adviesbureaus

Wij werken veel samen met KAM-deskundigen. Forsenta is door iedere adviseur naar zijn of haar eigen hand te zetten. Het is een structuur dat gevuld kan worden met formulieren, documenten en overzichten. Adviesaanvragen zullen doorgespeeld worden naar adviesbureaus.