Over ons

Waarom Forsenta?

Voordelig een
persoonlijke KAM assistent

Bedrijven worden overspoeld met normen en andere eisen en binnen 5-10 jaar gaan een groot deel van de ervaren adviseurs met pensioen. Dit kan maar voor een deel worden opgevangen. Dit vraagt naast begrijpbare KAM-systemen om effectieve en efficiënte tools. Daarom is Forsenta ontstaan.

forsenta
forsenta

Ons verhaal

We waren op zoek naar een
flexibele en efficiënte oplossing

We speelden al langer met het idee van handige software ter ondersteuning van KAM-systemen. Er zijn meerdere ontwikkeld, maar niet wat ons aanstond. In 2020 besloten we er als adviseur en programmeur voor te gaan en niet veel later is Forsenta ontstaan. We besloten om iedere week de tijd te nemen om het verder te ontwikkelen en dat doen we nog steeds.

Hoe we dit mogelijk maken

Samen zijn we Forsenta

Met jarenlange ervaring werken we vanuit Beilen aan het verder ontwikkelen en gebruiken van Forsenta. Het begon met een idee van Sander en de programmeer kennis van Ronald. Inmiddels is het team uitgebreid met de specialisten Jan Jaap, Bert en Harold en werken we samen met gelijkgestemde en bevriende consultants. Dit allemaal ten doel efficiënte en effectieve KAM-systemen te creëren en behouden.

forsenta