Software om aan certificering te voldoen

Wij maken veilig werken makkelijk

Krijg grip op uw ISO en VCA audits met behulp van onze KAM-Beheer systeem. De meest eenvoudige manier om uw al certificeringen te behalen.

Hoe gebruik je het

Wat is een KAM-Beheer systeem?

Een KAM beheersysteem is een softwareplatform dat organisaties helpt bij het beheren van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Het biedt functionaliteiten zoals audits, incidentregistratie en rapportage voor compliance. Forsenta is zo’n systeem, gericht op het vereenvoudigen van KAM-processen voor bedrijven.

Audits hoeven niet spannend te zijn, met Forsenta kan je alles zien en controleren.

Alles wordt beter nageleefd en zo zorgt het voor een hogere veiligheid.

Door Forsenta te gebruiken voldoe je altijd aan de gestelde normen voor certificeringen.

Het identificeert potentiële risico’s en helpt deze te beperken.

Het verminderd het aantal handelingen en bespaart het veel tijd.

Het biedt inzicht en overzicht in taken, statussen en meldingen.

Controle houden

Inzicht in uw audits

Met Forsenta behoudt u volledige controle en overzicht over uw audits. Onze dashboard en real-time updates zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de status en voortgang, waardoor u moeiteloos kunt voldoen aan alle KAM-vereisten.

Super gebruiksvriendelijk

Eenvoudig invullen

Forsenta is ontworpen voor gemak en efficiëntie. Ons intuïtieve platform maakt het invullen van formulieren en het beheren van documenten eenvoudiger dan ooit, zodat u meer tijd kunt besteden aan wat echt telt.

Handige app

Overal te gebruiken

Neem Forsenta overal mee naartoe met onze handige mobiele app. Of u nu op kantoor bent of op locatie, u heeft altijd toegang tot belangrijke documenten en functies, direct vanaf uw smartphone of tablet.

Positieve ervaringen

Wat klanten ervaren

Heeft u vragen?

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom helpen we u graag bij het creëren van een veilige werkomgeving. Heeft u hier nog vragen over? Misschien hebben wij het antwoord.

Certificeringen zijn vooral interessant voor bedrijven in sectoren waar kwaliteit, veiligheid en milieu een grote rol spelen, zoals de bouw, installatietechniek, metaaltechniek en groenvoorziening. Deze helpen bij het verhogen van de bedrijfsefficiëntie en het voldoen aan wettelijke en contractuele eisen.

Het behalen van een ISO-certificaat vereist het opzetten en onderhouden van een managementsysteem dat voldoet aan de normen van de ISO-standaard. Dit omvat het implementeren van processen voor continue verbetering en het succesvol ondergaan van externe audits door een geaccrediteerde certificeringsinstantie.

Voor het behalen van een VCA-certificaat moet uw bedrijf een VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) implementeren dat voldoet aan de VCA-normen. Dit systeem wordt beoordeeld door een externe auditor en bij goedkeuring wordt het certificaat uitgegeven.

KAM-beheer staat voor Kwaliteit, Arbo en Milieu-beheer. Het is een geïntegreerde aanpak om kwaliteitsbeheer, arbeidsveiligheid en milieubeheer binnen een organisatie te structureren en te optimaliseren door middel van beleid, procedures, processen en monitoring.

KAM-beheer software helpt bij het efficiënt beheren en automatiseren van processen rondom kwaliteit, veiligheid en milieu. Voordelen zijn onder andere verbeterde compliance, gestroomlijnde audits, real-time gegevensinzichten en verbeterde communicatie binnen het bedrijf.

Audits zijn noodzakelijk om te verzekeren dat uw managementsystemen effectief functioneren en voldoen aan de gestelde normen. Ze identificeren mogelijkheden voor verbetering en zijn essentieel voor het behoud van certificeringen door aan te tonen dat uw bedrijf consequent de normen naleeft.

Het hebben van certificeringen biedt meerdere voordelen, zoals verbeterde marktcredibiliteit, hogere klanttevredenheid, betere operationele efficiëntie en het voldoen aan wettelijke vereisten. Dit kan leiden tot een concurrentievoordeel en toegang tot nieuwe markten en klanten die waarde hechten aan gecertificeerde leveranciers.

Nog vragen over?

Laten we kennismaken

Meld je aan voor een online demo en gebruik Forsenta daarna gratis voor 30 dagen

Laat hiernaast uw gegevens achter en transformeer de manier waarop u nu omgaat met uw certificering processen. Wij staan u graag vrijblijvend te woord en laten graag onze software zien.

Sander Stegehuis

Directeur bij Forsenta