Software voor certificering adviseurs

Geef beter advies over VCA en ISO certificeringen.

Wij helpen certificering adviseurs met het optimaliseren van hun workflow. Met Forsenta maak je het proces eenvoudiger, sneller en effectiever.

Hoe gebruik je het

Wat is een KAM-Beheer systeem?

Forsenta is een game-changer voor externe adviseurs in certificeringstrajecten zoals ISO en VCA. Deze KAM-beheer software automatiseert documentatie en compliance, biedt real-time compliance inzichten en ondersteunt mobiele toegang, waardoor adviseurs efficiënter kunnen werken. Het verbetert de communicatie en transparantie met cliënten, waardoor het pad naar certificering soepeler verloopt. Forsenta is niet alleen een tool, maar een cruciale partner voor succes in certificering en compliance management.

Vermindert de tijd en inspanning die nodig is voor het beheren van documentatie en compliance, waardoor adviseurs zich kunnen richten op waarde-toevoegende activiteiten.

Biedt directe inzichten in de naleving van normen en certificeringseisen, waardoor risico’s snel geïdentificeerd en aangepakt kunnen worden.

Stelt gebruikers in staat om overal en altijd toegang te krijgen tot het platform, wat zorgt voor maximale flexibiliteit en reactievermogen.

Ontworpen voor eenvoud van gebruik, waardoor het gemakkelijk is voor zowel technisch onderlegde als minder technische gebruikers om de software effectief te benutten.

Maakt het eenvoudig om rapporten te genereren en te delen met stakeholders, waardoor de samenwerking en het vertrouwen tussen adviseurs en hun cliënten versterkt wordt.

Kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke organisatie, ongeacht de grootte of sector, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor diverse compliance uitdagingen.

Transformeer uw documentatieproces

Beheer van uw documentatie

Met Forsenta wordt documentatiebeheer gestroomlijnd en geautomatiseerd, waardoor u tijd bespaart en fouten vermindert. Ons platform maakt het eenvoudig om belangrijke documenten te organiseren en te traceren, essentieel voor succesvolle certificering.

Altijd up-to-date compliance

Real-Time compliance inzicht

Word volledig op de hoogte gehouden met real-time updates over uw compliance status. Forsenta biedt directe inzichten en waarschuwingen, zodat u proactief kunt handelen en altijd klaar bent voor audits.

Altijd en overal te gebruiken

Samenwerken zonder grenzen

Onze software maakt locatie-onafhankelijke samenwerking mogelijk. Werk in real-time samen met uw team en cliënten, waar u ook bent. Deel belangrijke updates en documenten direct, waardoor u efficiënter werkt en de communicatie verbetert, ongeacht de afstand.

Positieve ervaringen

Wat klanten ervaren

Heeft u vragen?

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom helpen we u graag bij het creëren van een veilige werkomgeving. Heeft u hier nog vragen over? Misschien hebben wij het antwoord.

Forsenta onderscheidt zich door de samenwerking met senior KAM-adviseurs, Veiligheidskundigen en Auditoren in de ontwikkeling van hun software. Dit zorgt ervoor dat Forsenta praktisch en effectief is voor KAM-beheer, met een sterke focus op branches zoals bouw, installatietechniek, metaaltechniek en groenvoorziening. Bovendien integreert Forsenta zowel een website als een app, waardoor gebruikers hun KAM-systemen efficiënt kunnen beheren met op maat gemaakte documenten en overzichten.

Forsenta is geschikt voor diverse bedrijfsgroottes en sectoren, waaronder bouwbedrijven, installatiebedrijven, metaalbedrijven, groenbedrijven en adviesbureaus. Het systeem kan naar wens worden aangepast en is dus flexibel in te richten voor zowel kleinere als grotere organisaties.

Hoewel Forsenta specifiek is ontworpen om te voldoen aan de eisen van ISO9001 en VCA certificeringen, is het systeem veelzijdig genoeg om gebruikt te worden voor algemeen KAM-beheer, inclusief planning, materieelkeuring en opleiding, werkplekinspecties en toolboxmeetings.

Forsenta biedt training en ondersteuning aan gebruikers. Nieuwe klanten kunnen een gratis demo aanvragen om te zien hoe Forsenta werkt en om vragen te stellen over specifieke functionaliteiten.

Forsenta biedt verschillende pakketten aan. De uiteindelijke prijs ligt aan het aantal gebruikers en het aantal formulieren wat gebruikt wordt. De prijzen variëren van €49 tot €199 per maand.

Nieuwe gebruikers kunnen starten met een 30 dagen gratis proefperiode. Tijdens deze periode kunnen zij de functionaliteiten van Forsenta verkennen en bepalen hoe snel zij het systeem volledig kunnen implementeren in hun dagelijkse processen.

De beveiliging van de gegevens van onze klanten nemen wij erg serieus. Onze servers zijn dan ook beveiligd met meerdere beveiligingslagen. Daarnaast wordt er altijd gebruikgemaakt van een versleutelde verbinding tussen het gebruikte apparaat en onze servers.

Nog vragen over?

Laten we kennismaken

Meld je aan voor een online demo en gebruik Forsenta daarna gratis voor 30 dagen

Laat hiernaast uw gegevens achter en transformeer de manier waarop u nu omgaat met uw certificering processen. Wij staan u graag vrijblijvend te woord en laten graag onze software zien.

Sander Stegehuis

Directeur bij Forsenta