Forsenta voor Bedrijven

efficiënt KAM-beheer

Totaaloplossing voor KAM beheer

Bespaar Tijd & Papierwerk

Bedrijven die voldoen aan certificeringen gerelateerd aan KAM, creëren en waarborgen een gezonde en veilige werkomgeving voor hun medewerkers. Dit is belangrijk voor zowel de werknemers als de werkgevers. Voor werkgevers is het namelijk vaak verplicht om aan deze certificeringen te voldoen.

Helaas kan het voldoen aan deze certificeringen veel tijd en moeite kosten. Er zijn vaak veel documenten en procedures die moeten worden bijgehouden. Dit kan leiden tot stress en fouten.

Forsenta is een softwareoplossing die het voldoen aan certificeringen vereenvoudigt. Het biedt een totaaloverzicht van alle vereisten, bespaart tijd en papierwerk, en geeft bedrijven meer inzicht om te kunnen bijsturen.

Vraag een demo aan of probeer de app 30 dagen gratis!

Voor wie is Forsenta geschikt?

Forsenta is geschikt voor alle bedrijven die voldoen aan certificeringen gerelateerd aan KAM. Dit zijn bijvoorbeeld bouwbedrijven, groenbedrijven, metaalbedrijven, en transportbedrijven.

Forsenta biedt de volgende voordelen:

  • Totaaloverzicht: Forsenta geeft een overzicht van alle vereisten om aan certificeringen te voldoen. Dit maakt het gemakkelijk om te zien welke taken er nog moeten worden uitgevoerd.
  • Tijdsbesparing: Forsenta bespaart tijd doordat veel papierwerk wordt gedigitaliseerd. Dit maakt het gemakkelijker om documenten te vinden en te delen.
  • Overzicht & Structuur: Forsenta zorgt ervoor dat iedereen, overal en altijd inzicht heeft in taken, statussen en meldingen.

 

Wilt u meer weten over Forsenta? Vraag dan een demo aan. Tijdens de demo kunt u zien hoe Forsenta werkt en hoe het uw bedrijf kan helpen.

forsenta

Veelgestelde vragen over
onze software

Het is mogelijk om een 30 dagen gratis licentie aan te vragen. Daarnaast kunnen wij altijd eens een demo via Teams of bij u locatie geven.

Ja, wij hebben een database aan voorbeeld formulieren beschikbaar. Daarnaast kunnen eigen formulieren toegevoegd worden.

Net als bij formulieren zijn diverse voorbeelden van overzichten beschikbaar. Ook kunnen deze op maat gemaakt worden. Aanwezige voorbeelden zijn “Personeel”, “Materieel” en “Normen en Wetten”.

De opzegtermijn van een licentie is 1 maand.

Wij van Forsenta geven zelf geen advies. Uiteraard hebben wij wel contacten met adviesbureaus met ieder hun eigen expertise. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Nee, Forsenta is een webbased omgeving voor hoofdzakelijk de beheerder (KAM- coördinator) en een app voor de gebruikers om formulieren in te vullen en documenten beschikbaarheid te hebben.

Contact of

Meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u terug of beantwoorden uw vraag.

forsenta

Sander Stegehuis

Directeur bij Forsenta

efficiënt KAM-beheer