Forsenta voor Adviseurs

efficiënt KAM-beheer

De ideale oplossing voor KAM-adviseurs

Forsenta bespaart tijd doordat veel papierwerk wordt gedigitaliseerd

Als KAM-adviseur helpt u bedrijven om te voldoen aan certificeringen gerelateerd aan Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Dit is een belangrijke taak, die veel tijd en moeite kan kosten.

Forsenta is een softwareoplossing die het werk van KAM-adviseurs vereenvoudigt. Het biedt een totaaloverzicht van alle vereisten, bespaart tijd en papierwerk, en geeft u meer inzicht om te kunnen bijsturen en adviseren.

Probeer 30 dagen gratis!

Forsenta is geschikt voor alle KAM-adviseurs die bedrijven begeleiden tussen hun certificeringen

Forsenta biedt de volgende voordelen voor KAM-adviseurs:

  • Tijdsbesparing: Forsenta bespaart tijd doordat veel papierwerk wordt gedigitaliseerd. Dit maakt het gemakkelijker om documenten te vinden en te delen.
  • Eenvoudig beheren: Forsenta maakt het gemakkelijker om klanten te beheren. U kunt alle informatie over uw klanten in één overzicht bekijken, inclusief hun certificeringen, voortgang en contactgegevens.
  • Bijhouden van documenten: Forsenta helpt u bij het bijhouden van documenten en procedures. U kunt documenten digitaal opslaan en delen, en Forsenta herinnert u aan deadlines.
  • Inzicht in risico’s: U kunt zien welke gebieden aandacht behoeven, zodat u uw klanten kunt adviseren over hoe ze hun certificeringen kunnen behouden.
forsenta
forsenta

Vraag een gratis demo aan!

Houd uw klanten op schema met hun certificeringen

Stel u voor dat u een externe KAM-adviseur bent die een bouwbedrijf begeleidt dat gecertificeerd is volgens de VCA-norm. Met Forsenta kunt u alle informatie over het bouwbedrijf in één overzicht bekijken.

U kunt zien welke certificeringen het bedrijf heeft, welke taken er nog moeten worden uitgevoerd om aan de VCA-norm te voldoen, en wanneer deze taken moeten worden uitgevoerd.

Ook kunt u documenten en procedures digitaal opslaan en delen met het bouwbedrijf. Dit maakt het gemakkelijker om het bouwbedrijf te begeleiden en ervoor te zorgen dat het bedrijf zijn certificering behoudt.

Veelgestelde vragen over
onze software

Het is mogelijk om een 30 dagen gratis licentie aan te vragen. Daarnaast kunnen wij altijd eens een demo via Teams of bij u locatie geven.

Ja, wij hebben een database aan voorbeeld formulieren beschikbaar. Daarnaast kunnen eigen formulieren toegevoegd worden.

Net als bij formulieren zijn diverse voorbeelden van overzichten beschikbaar. Ook kunnen deze op maat gemaakt worden. Aanwezige voorbeelden zijn “Personeel”, “Materieel” en “Normen en Wetten”.

De opzegtermijn van een licentie is 1 maand.

Wij van Forsenta geven zelf geen advies. Uiteraard hebben wij wel contacten met adviesbureaus met ieder hun eigen expertise. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Nee, Forsenta is een webbased omgeving voor hoofdzakelijk de beheerder (KAM- coördinator) en een app voor de gebruikers om formulieren in te vullen en documenten beschikbaarheid te hebben.

Contact of

Meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u terug of beantwoorden uw vraag.

forsenta

Sander Stegehuis

Directeur bij Forsenta

efficiënt KAM-beheer